NOVINKY

Co je nového v našem projektu a jak obohatit program dětí vaší školky? O tom jsou naše Novinky.

všechny novinky / co se událo / mohlo by vás zajímat / tipy na aktivity pro školky

Těžko říct, zda jsme již skutečně v pocovidové fázi –  každopádně současná situace vypadá příznivě. Omezení a opatření se uvolňují, roušky mizí a nálada je na vzestupu. Mezi ty, kteří se velmi radují patří i děti – konečně znovu s kamarády, konečně zase ve škole! Kéž by to tak již zůstalo, ale moudré pořekadlo říká: “neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil!” 

Jistě jsme si začali vážit věcí, které jsme považovali za samozřejmé a víme ještě lépe, jak důležité je pečovat o zdraví.  Neboť nejlepší zbraní proti všem virům a nemocím je přirozená imunita, cennější než všechna očkování světa. 
Každopádně téma očkování je aktuální, ožehavé, a diskuze kolem něj často bouřlivé. Neboť každý z nás je jiný, a celoplošná řešení neuspějí nikdy absolutně. Pro vytvoření vlastního a spolehlivého názoru je důležité (a také vzácné) najít odborníka, kterému důvěřujeme, a také zdravý rozum.

Z mnoha diskuzí a názorů ohledně očkování považujeme za velmi přínosný příspěvek k tématu očkování článek výživové specialistky Margit Slimákové. Zaujal nás, protože se opírá o velmi transparentní a odborné zdroje a usiluje o maximální objektivitu. A také apeluje na zdravý rozum. Proto doporučujeme – přečtěte si: https://www.margit.cz/ockovani-proti-koronaviru/

Napsat komentář

avatar Jste přihlášený/á jako
Odhlásit se


* povinné pole